Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege panellakás
Belső terület 45 m²
Építési állapot használt
Építési mód panel
Szobák száma 1+1 félszoba
Emelet 7 .
Komfort összkomfort
Fűtés távfűtés egyedi méréssel
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: felújított
Épült kb. 1975
Szobák elhelyezkedése egybenyílóak
Épület szintje 9
Energetika nincs
Lift van
Kilátás utcára,
A XI kerületben a Fehérvári úton a Kondorosi uszoda közelében kifejezetten napos, világos, panorámás, másfél szobás, felújított lakás eladó.

A lakás:
45 nm-es, felújított. Az ablakok új műanyag ablakok, redőnnyel. A bejárati ajtó biztonsági, többponton záródik. A fűtés távfűtés, egyedi költségmegosztással. A 6 nm-es loggia nincs beépítve, a kilátás innen városi panorámás. Az utcai tájolású lakás keleti fekvésű, napos, világos, klimatizált.
A lakás 2019-ben komoly felújításon esett át, a fűrdő, WC feljújítva, a burkolatok kicserélve, frissen festve, beltéri ajtó csere.
A ház és a környezet:
A 9 emeletes ház rendezett, a folyosók és lépcsőházak tisztán tartottak, a háznak komoly felújítási alapja van, a szükséges javításokat folyamatosan végzik, a lépcsőházi folyosók jó hangulatúak, a lift felújított. A Fehárvári út és Csurgói utca sarkán álló épület mögött parkok, játszóterek. A közelben minden megtalálható, amit a városi életvitel igényel, legyen az sportolási vagy bevásárlási lehetőség, gyerekeknek iskola, ovóda, remek közlekedés, orvosi rendelő.

A közös költség 12000 Ft, melyben felújítási alap is van. A fűtés 7000 Ft. A házban UPC,Telekom, Digi egyaránt elérhető.
Tehermentes, 1/1 tulajdonban van.

Ár

Irányár 32,5 millió Ft

Érdeklődni

Iroda IMMOSYSTEM KFT. (Mareco - Moharos)
Név Moharosné Kovács Ágnes
Telefon +36 30 960 Mutasd
Email moharos.agnes@ Mutasd