Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 108 m²
Építési állapot használt
Szobák száma 3 szoba
Parkolás
Emelet 3.
Komfort duplakomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: kitűnő
Épült kb. 1955
Épület szintje 3
Energetika nincs
Lift nincs
Erkély 2 m²
Kilátás utcára,
Azonnal költözhető, belső kétszintes lakás Angyalföld szívében. A 108 négyzetméteres otthon a 13. kerület közkedvelt zöldövezeti részén található.

Az 50-es években épült ház kívül-belül szép állapotú és különösen rendezett, stabil anyagi háttérrel, valamint jó lakóközösséggel rendelkezik. A lakás a 3. emeleten található, az alsó szintje egy meglévő lakás teljeskörű felújításából, a felső szint a tetőtér (amely nem manzárd, hanem teljes értékű) újonnan történő beépítésével került kialakításra 8 évvel ezelőtt. Ezzel egy időben a ház új tetőt kapott, valamint a gáz és villany vezetékek cseréje is a közelmúltban megtörtént. Lift nincs.

A lakás összes ablaka rendezett zöld parkra néz.

A teljes átalakítás és felújítás során az alsó szinten egy előszoba, tágas amerikai konyhás nappali, dolgozószoba valamint külön fürdőszoba és mellékhelyiség, a felső szinten két hatalmas, napfényben úszó szoba, gardrób, valamint egy szintén hatalmas fürdőszoba kapott helyet. Kicserélték a gáz és villanyvezetékeket, valamint kicserélték a régi nyílászárókat színes műanyag, magas minőségű ablakokra.

A felújítás során fontos szerepet játszott az energiatakarékosság, ezért a fűtést melegvíz tárolós, zárt égésterű modern kombi cirkó biztosítja, valamint az egész lakásban ledes világítás található. A lakás egészét a világosság, tágas, egybefüggő terek, a minőségi burkolatok és anyagok jellemzik.

Az ár részét képezi az egyedi és gépesített bambusz konyha, bambusz lépcső, illetve igény szerint a képen látható bútorok is.

A lakás kiválóan megközelíthető tömegközlekedéssel is. A 12-es, 14-es villamos és a 105-ös busz megállója 2 perc, a 30-as, 30/A valamint a 914-es buszok 5 perc, a 120-as 8 perc sétára található. A nyugati pályaudvar 15 perc alatt elérhető. Közért, óvoda, iskola a közelben.

This 108 sqm home is located in the very popular area of Angyalföld.

The building was built in late 50s, good condition both outside and inside. The flat is located on 3rd floor, lower etage was fully renovated, while upper one was built 8 years ago, both level have the same hights. The roof of the building was replaced at the same time. There is no elevater in the building.

There is a great view from the flat to a green park and towards Buda.

Lower level: ante room, huge living room with open kitchen, seperated toilette, bathroom, work-room and a small balcony.

Upper level: two huge bedroom, one of them with built-in closet, one big master bathroom

The whole electric and gas system was replaced, and they built in new high quality windows.

Heating: individually regulated modern gas heating system.

Lighting: LED

The built in Bamboo kitchen and bamboo stairs are included in the price.

Ár

Irányár 65 millió Ft

Érdeklődni

Iroda IMMOSYSTEM KFT. (Mareco - Moharos)
Név Moharosné Kovács Ágnes
Telefon +36 30 960 4 Mutasd
Email moharos.agnes@ Mutasd